+40757689996

WhatsApp

Servicii

Ce servicii oferim?

Asistenta rutiera 24H

Asistență rutieră este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau bicicletei și are ca scop repararea ei la locul incidentului. Dacă problema nu poate fi remediată pe loc se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto.

Vulcanizare mobila Brasov
Vulcanizare mobila Brasov

Vulcanizare mobilă

Aveti o problema si nu puteti ajunge la o vulcanizare? Noi venim in ajutorul dumneavoastra! Daca doriti sa schimbati anvelopele de vara cu cele de iarna, ati ramas in pana, nu aveti roata de rezerva sau pur si simplu nu vreti sa va murdariti, este suficient sa ne dati un telefon pentru ca echipa noastra sa vina si sa va rezolve toate aceste probleme.

Vulcanizare fixă

Vulcanizare Non stop la Geo va sta la dispoziție 24/24 pt servicii roti camioane,turisme,utilaje,tractoare vola orice tip de roata.La noi găsiți o echipa tânăra formată din 6 vulcanizatori cu o experiența de peste 5ani echipamente noi Ravaglioli de cea mai buna calitate echilibrarea roților cu laser. Garantam cea mai buna calitate oferim garanție la lucrările noastre.

Vulcanizare mobila Brasov